Menu

Musikutbildning

I Sverige finns det flera olika musikutbildningar. Du kan studera musik på universitet, högskolor och folkhögskolor. Några exempel är Högskolan för scen och musik på Göteborgs Universitet, utbildningen inom ljud och musikproduktion på Teknikhögskolan i Varberg, musikalutbildning på Kulturama Yrkesutbildning i Stockholm och Musiklinjen på Framnäs folkhögskola för att nämna några. Academy of Music & Business i Tingsryd är ett alternativ för dig som vill läsa musik på gymnasienivå. Du får göra ett eller flera antagningsprov när du söker till skolan. Denna gymnasieskola startades år 2013, och här ligger fokus på musikproduktion i kombination med entreprenörskap. Det är med andra ord ett bra alternativ för dig som älskar musik, men också vill få en bra grund inom affärer och marknad.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *